woensdag 27 februari 2013

Kook Post- Freeze Cake

Freeze Cake

Het is een cheese cake, maar dan met een twist! Zó heerlijk!

Bekijk hier het filmpje over deze geweldige pindakaas en banaan cheese cake!

Je begint met twee bananen in de vriezer te doen! En oh dear Lord, hoe ze eruit komen...
Ik zou ze nog in geen honderd jaar willen opeten! Maargoed, alles voor deze recepten he! Die bananen liggen dus al een hele nacht in je vriezer lekker bruin en hard te worden.. Vergeet ze dus niet in de vriezer te doen. Ahum.
Dan kan je dus beginnen: verpulver alle digestieve koekjes met wat gesmolten boter en doe die in een taart vormpie. Lekker aandrukken, want anders hebbie zo een probleem. 
Haal de binnenkant van de banaan uit het hoedje: dit is zó'n leuk gezicht. Daarnaast heeft dit recept weer 'double cream' -.-' en aangezien WIJ DAT NIET HEBBEN IN NEDERLAND, heb ik volgens mij maar weer gekozen voor slagroom als vervanging. Beetje opkloppen, en gooi je smooshy bananen er maar bij! Gooi dan de suiker, vanille, cream cheese (ik gebruik mon chou) en pindakaas erbij en dan kan alles in het vormpje worden gegoten.
Iemand trouwens een idee waar je grote flesjes met vanille extract koopt? Het enige wat ik kon vinden bij de AH was een mini flesje van Dr. Oetker...
Laat het LANG in de vriezer liggen, anders mislukt ALLES. But don't be scared, I can do it, so will you. Laat het dus liggen, tussen de 4 en 6 uur zou ik zeggen.
En daarna kan je em gaan opeten O.O

Dit recept was zó heerlijk, my god. Als je een fan van pindakaas en banaan bent moet je dit gewoon eten, OR YOU WILL DIE.

PS. Kijk eens even naar onze replica! Is ie niet identiek! Omg..


3 opmerkingen:

  1. Nomnom!
    Vanille extract kan je volgens mij wel bij de toko of anders de kookwinkel halen! ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauww ziet er echt super lekker uit O.o

    BeantwoordenVerwijderen
  3. btw: sjoerd's hoofd. xD
    echt zo van:
    "ja
    dat hebben wij gedaan
    wees onder de indruk, peasants."

    BeantwoordenVerwijderen